De therapeuten

_MG_7143-bw-web (427x640)Michael Ris

Biografie
De diverse invalshoeken die streven naar herstel van balans op fysiek en mentaal vlak komen dankzij mijn werkervaring en opleidingen nu allemaal bij elkaar in mijn praktijk aan de Overtoom in Amsterdam of in Naarden. Het traject dat hiertoe leidde begon met een liefde voor sport.

Terug in de tijd: de schoolbank
Sporten was mij altijd al op het lijf geschreven. Vanuit deze liefde voor sport en fysieke inspanning ontwikkelde ik dan ook mijn interesse in het actief sterker maken van je lijf en mind door klachten concreet aan te pakken.  Lees verder.

 

 

 

 

 

Vincent Komen

De studie fysiotherapie ben ik begonnen nadat ik zelf aan lichamelijke klachten behandeld ben geweest door een fysiotherapeut. Ik merkte dat ik sneller herstelde dan verwacht en dat fysiotherapie hier enorm bij heeft geholpen. Hierdoor werd ik erg geïnteresseerd in fysiotherapie, het leek mij fantastisch om mensen op deze wijze te kunnen helpen.

Na 4 jaar studeren ben ik alleen maar meer geïnteresseerd geworden in lichamelijke klachten en het helpen van mensen die met deze klachten te maken hebben.  Lees verder.