Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks gebruik van maken. We staan we er niet bij stil wat voor bewegingen we elke dag maken: lopen, staan, bukken, rennen en fietsen. Pas wanneer je klachten krijgt, wordt bewegen niet meer vanzelfsprekend.

De fysiotherapeut weet alles van spieren, botten, gewrichten en bewegen. Je kunt bij hem terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

In mijn fysiotherapiepraktijk behandel ik diverse klachten, zoals klachten die veroorzaakt zijn tijdens het werk of sporten, dan wel lichamelijke klachten veroorzaakt door ziekte of een ongeluk. Tevens kan je bij mij terecht voor chronische klachten, klachten ontstaan door overbelasting en psychosomatische fysiotherapie zoals hyperventilatie.

 

Om de kwaliteit van een fysiotherapie behandeling te waarborgen, werkt Praktijk Michael Ris sinds 1 januari 2016 contractvrij. Door het uitsluiten van knellende regelgeving en bureaucratische administratie, die de zorgverzekeraars verplicht stellen, kunnen wij namelijk al onze aandacht en tijd besteden aan een optimale begeleiding. Voor meer informatie klik op tarieven.

 

Maak een afspraak!