Terug

Vernieuwde praktijk

Mijn praktijkruimte aan de Overtoom 570 in Amsterdam is vernieuwd! De behandelkamer ziet er nu heerlijk ruim en fris uit. Deze rustige kamer grenst aan de tuinzijde, waardoor je alle hectiek achter je kunt laten. Ook de wachtkamer is gezellig en ruimer geworden. De foto’s in deze nieuwsbrief geven een inkijkje.

 

Wie kent Ted Troost?

Ted Troost is bekend geworden door het haptonomisch begeleiden van topsporters, zoals Ruud Gullit, Marco van Basten, Yvonne van Gennip en Richard Krajicek. Tegenwoordig is Ted Troost 82 jaar en nog volop in beweging. Zo geeft hij ieder jaar een masterclass aan haptotherapeuten. Daar ben ik ieder jaar bij. Zijn haptonomische manier van werken is een grote inspiratiebron voor mij! In dit filmpje zie je Ted Troost aan het werk.

 

 

 

Afscheid fysiotherapeut Vincent Komen

Mijn collega fysiotherapeut Vincent Komen heeft een baan aangeboden gekregen als osteopaat. Een mooie kans om niet te weigeren! We wensen Vincent veel succes met zijn nieuwe baan. De fysiotherapie wordt vanaf november overgenomen door Michael Ris.

 

Zin in een ontspannende massage?

Naast haptotherapie en fysiotherapie kan je ook bij mij terecht voor een massage.

Dit is mijn aanbod:

Haptische massage

Ontspannende massage

Sportmassage

Haptotherapie

Fysiotherapie

 

Recensie Massage

“Goede en fijne massage gehad. Michael wist feilloos de knelpunten in mijn lichaam te vinden. Heerlijk ontspannen ging ik weer naar buiten. Ben zeer tevreden.”